Speelplek Mikkelhorst4

Bezoek aan speelplek Mikkelhorst

Ongeveer een half uur fietsen vanaf de stad ligt de speelplek Mikkelhorst in Haren. Gisteren brachten we een bezoek. Mijn vriend werd ontvangen met een hand en ik gaf ook een hand. Ik vroeg mijn vriend of hij deze man kende. Dat was niet het geval. Het voelde als een warm welkom. Ik vroeg of ik mijn accu van mijn elektrische fiets even mocht opladen. Geen probleem.

De kinderen vermaakten zich in het grote houten speelhuis, speelden met de fietsjes, kruiwagens en meer. In de kinderboerderij mochten ze in het hok van de konijntjes. Ze ontdekten de nestjes met jonge zwaluwen. Keken aandachtig naar de smakkende vieze varkens.

Er lag een schaal met fruit waar we gratis een stuk fruit uit mochten halen. We zaten heerlijk op de banken om even tot rust te komen en aten een heerlijk ijsje.

We ontdekten ook het klauterpad. Een korte route rondom de Mikkelhorst met leuke klauterelementen als rubberen banden, slingertouw, touwen tussen twee bomen als brug.

Wat een heerlijk plekje net buiten de stad. Wat mij betreft één van de mooiste speelplekken in en rondom Groningen. Er worden ook plannen gemaakt om een waterspeelplek te maken bij Mikkelhorst. Dit maakt de speelplek nog mooier dan dat het al is.

Meer weten over deze plek? Kijk dan op: speleninstad.nl/mooiste-speelplekken/speelplek-mikkelhorst/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
0
0
0
0
0