Picknick en Parcours

Op 16 september organiseerde ik samen met Carina van Personal Body Shape een leuke beweegmiddag in de speeltuin van De Hunze/Berlageweg. Idee waar we samen al voor de zomervakantie mee aan de slag zijn gegaan. Een hele organisatie!

Deze speeltuin is één van de mooiste speeltuinen in Groningen en verdient daarom meer aandacht ook voor anderen buiten de wijk. Wat is er dan leuker om een oproep te doen om samen te gaan picknicken en een parcours te doen met vrolijke kindermuziek . Meer is er eigenlijk voor kleine kinderen niet nodig. Al gauw werden we benaderd of de Badminton vereniging van Beijum ook mocht komen. Prima het was tenslotte landelijke Sportweek! Al waaide het wel behoorlijk en dus nog een hele uitdaging voor badminton wat normaal als sport binnen wordt gespeeld!

Het was vanochtend nog even spannend, zou het gaan regenen? Gelukkig bleek het na 12 uur droog en kwam de zon door. Na het picknicken begonnen we rond half 2 met de warming-up met lekker dansen op o.a. Kinderen voor Kinderen met Fitlala!! Dansen en als de muziek uitging stilstaan/zitten of liggen. Daarna gingen we kat en muis doen. Alle kinderen renden achter de ouders aan om de lintjes te pakken. Vervolgens ging het parcours officieel open, al hadden veel kinderen het parcours al verkend (logisch natuurlijk!). Er werd gespeeld met de parachute, het stoeprandspel en met ballen. Naast het parcours werd er natuurlijk ook in de speeltuin gespeeld.  Een speeltuin met een gedeelte voor de kleintjes en een gedeelte voor wat oudere kinderen.

Voor 15 uur deden we, nadat iedereen netjes het parcours had opgeruimd nog een dansje op veler verzoek en sloten we de gezellige middag af.

Wat Carina en mij betreft prima geslaagd!

Kijk hier een sfeer filmpje:

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

0
0
0
0
0
0